Profil

BEKA AUTO A/S har solgt biler i mere end 20 år

Kvalitet, tryghed, tillid og ikke mindst tilfredse kunder er de nøgleord, der driver virksomheden.

Hos Beka Auto er kunden i højsæde. At få ny bil skal være en fuldendt oplevelse fra start til slut. Derfor bruger vi mange ressourcer på, at alle vore biler fremstår perfekte såvel kosmetisk som teknisk. Alle vore biler gennemgår en grundig klargøring på eget værksted inden levering.

Hos os finder du altid et bredt udvalg af kvalitetsbiler. Vi vil være konkurrencedygtige, og vores politik er altid at befinde os blandt top 5, når du søger efter tilsvarende biler på nettet.

Internettet gør hele Danmark til vores marked, så uanset om du bor i København eller Skagen, er du kun et klik fra vores butik. Vi er bla. på Sjælland hver uge, for at levere biler. Er du køber til en af vore biler, og kalenderen er stram, kan vi evt. levere bilen til dig.

Som medlem af DBFU (Dank Bilforhandler Union) er du sikret en god og tryg bilhandel. Alle biler leveres med min. 3 måneders garanti, og dertil kommer naturligvis købelovens almindelige betingelser om 2 års reklamationsret. Som hovedregel leveres alle vores biler også nysynet og nyserviceret.

Vi glæder os til at vise dig vores biler.

 

BEKA AUTO A/S – De bedste biler med garanti!